Welkom bij de huisartsenpraktijk van dokter Schravenhoff

NPA certificaat logo

Huisregels

  • Telefoneren in de wachtkamer is niet toegestaan.
  • Zonder geldige reden mag u niet in de praktijk aanwezig zijn.
  • Medewerkers van de praktijk en patiënten gaan op respectvolle manier met elkaar om. 

Urine Inleveren

Als u last denkt te hebben van een blaasontsteking kunt u elke dag vóór 10:30 de urine bij ons inleveren. Wij kijken de urine dan voor u na. De uitslag van dit onderzoek kunt u opvragen via optie 5 zoals hieronder aangegeven.

Bloedprikken

Op maandagochtend tussen 08.00 en 10.00 uur kunt u bij huisartsenpraktijk Schravenhoff terecht om bloed te laten prikken.
Op dinsdag- en vrijdagochtend tussen 08.00 en 10.00 uur kunt u bij huisartsenpraktijk Albayrak en Cremers terecht om bloed te laten prikken (einde van de gang).

Bloedprikken is alleen op afspraak!

Afspraak maken

Tegenwoordig werken wij met terugbelverzoeken. U hoort meteen de tijd waarop wij u terugbellen. Komt de aangegeven tijd niet voor u uit? Dan is er de mogelijkheid om deze aan te passen door een sterretje (*) te toetsen. Als u liever niet teruggebeld wilt worden is het ook mogelijk om in de wachtrij te blijven wachten. U kunt kiezen uit verschillende opties:

Optie 1: Spoed: Onze spoedlijn is enkel voor levensbedreigende situaties. Deze is dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Maak geen onnodig gebruik van deze optie! In de avonden en in het weekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost (079-3431600).

Optie 2: Afspraak Afzeggen: 24/7 kunt u via deze optie uw afspraak annuleren.

Optie 3: Afspraak Maken: U kunt dagelijks, met uitzondering van de woensdag, van 08:00 tot 17:00 uur bellen om een afspraak op het spreekuur in te plannen. De praktijk is woensdagmiddagmiddag gesloten. U kunt dan bellen van 08:00 tot 12:00 uur.

Optie 4: Herhaalrecepten: 24/7 kunt u via deze optie een herhaalrecept aanvragen. De receptenlijn is uitsluitend bedoeld om herhaalrecepten in te spreken. Alle andere vragen die worden ingesproken op de receptenlijn worden niet in behandeling genomen. 

Optie 5: Uitslag Onderzoek: U kunt dagelijks, met uitzondering van de woensdag, van 08:00 tot 17:00 uur bellen om een uitslag op te vragen. De praktijk is woensdagmiddagmiddag gesloten. U kunt dan bellen van 08:00 tot 12:00 uur.

Optie 6: Assistente: U kunt dagelijks, met uitzondering van de woensdag, van 08:00 tot 17:00 bellen voor vragen aan de assistente. De praktijk is woensdagmiddagmiddag gesloten. U kunt dan bellen van 08:00 tot 12:00 uur.

Optie 9: Intercollegiaal Overleg: Deze optie is enkel voor zorgprofessionals die iets moeten overleggen.

In onvoorziene situaties kan het zijn dat de bereikbaarheid per telefoon en de openingstijden van de balie afwijken van normaal. Wij hopen dat u hier begrip voor kunt opbrengen. 

079 343 12 61

Spoed

Overdag op werkdagen
Bel de praktijk op nummer 079 - 343 12 61, kies meteen keuze 1 

Avond/weekend/feestdagen
Voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw huisarts, belt u de huisartsenpost:
079 - 343 16 00

Betrouwbare en onafhankelijke informatie over ziekte en gezondheid
Thuisarts.nl is bedoeld voor iedereen die informatie zoekt over gezondheid en ziekte. Bijvoorbeeld als u wilt weten of u naar de huisarts moet gaan. De site wordt gemaakt door artsen.

 

Bezoek www.thuisarts.nl

Adresgegevens

Oosterheemplein 231G
2721 NC Zoetermeer

079-3431261

 

Openingstijden 

Maandag: 08:00 - 17:00

Dinsdag: 08:00-17:00

Woensdag: 08:00-12:00

Donderdag: 08:00-17:00

Vrijdag: 08:00-17:00

 

Wij hebben lunchpauze van 13:00 tot 14:00 uur.

Woensdagmiddag is de praktijk gesloten.

 

Klachten

Elke dag proberen wij onze best te doen om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij gaan veel dingen goed, maar soms kan er ook eens iets fout gaan. Wanneer er naar uw mening iets niet goed gegaan is of u bent ontevreden over de werkwijze, is het belangrijk dat u ons dat laat weten. U kunt dan eerst persoonlijk naar ons toe komen om erover te praten. Als u dit niet wilt kunt u de klacht ook schriftelijk indienen bij de SGZ via klacht@sgzoetermeer.nl

Online diensten

Wij bieden online diensten aan via MijnGezondheid.net (MGn). Log hieronder in met uw DigiD. Heeft u nog geen account of inloggegevens voor MGn? Klik op: aanvragen account. Meer informatie over MGn

Aanvragen account

Wat kunt u doen op MijnGezondheid.net (MGn)

  • Berichten
  • Onderzoeksuitslagen
  • Afspraken
  • In- of uitschrijven

Ketenzorg

In ketenzorg werken zorgverleners samen om u de beste hulp te kunnen geven als u chronisch ziek bent. Er zijn verschillende zorgprogramma’s die u hier kunt bekijken.

Hoe blijf ik gezond?

U kunt zelf veel doen om gezond te worden en te blijven. Bijvoorbeeld gezond eten en stoppen met roken. Hier leest u hoe u gezond kunt leven en welke hulp u daarbij kunt krijgen.

Medewerkers

Rob Schravenhoff
Huisarts

maandag, dinsdag, woensdagochtend, en vrijdag

portret huisarts Schravenhoff
Patrick Gunadi
Huisarts

donderdag

Mina
Doktersassistente

maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend

Janey
Doktersassistente

maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag

Marjolein
Doktersassistente

maandag, dinsdag en vrijdag

Marjolein
Kelly
Doktersassistente

maandag, dinsdag en donderdag

praktijkassistente kelly
D. Elis
Praktijkondersteuner Somatiek

maandag, dinsdag en donderdag

Image

detailfoto van poster met medische informatie over longen