'Moet ik naar de dokter?' geeft op basis van uw antwoord op een paar vragen een betrouwbaar advies of u de Huisartsenpost moet bellen. U kunt 'Moet ik naar de dokter?' nu ook in het Duits, Engels, Pools en Turks gebruiken.

Als u 's avonds, in het weekend of op feestdagen met spoed een huisarts nodig heeft, kunt u de Huisartsenpost Zoetermeer bellen. Maar hoe weet u of uw klacht zo ernstig is dat u meteen huisartsenzorg nodig heeft?

Betrouwbaar advies

De app 'Moet ik naar de dokter?' helpt u daarbij. Op de pagina van de Huisartsenpost Zoetermeer kunt u gebruikmaken van deze app. U beantwoordt een paar vragen en krijgt vervolgens een betrouwbaar advies over wat u moet doen. Onnodige telefoontjes naar de huisartsenpost worden zo voorkomen, waardoor de wachttijd aan de telefoon korter wordt.

Andere talen

Het is nu ook mogelijk om Moet ik naar de dokter? in een andere taal te gebruiken: Duits, Engels, Pools en Turks. Zo kunnen nog meer mensen in hun eigen taal een betrouwbaar advies krijgen. En kan de drukte bij de huisartsenpost mogelijk verminderd worden.


Terug naar de homepage

foto close up van bloeddruk meten