Als u 's avonds, in het weekend of op feestdagen met spoed een huisarts nodig heeft, kunt u de Huisartsenpost Zoetermeer bellen. Wanneer kunt u bellen?

Ziekte houdt zich niet aan kantoortijden. Daarom kunt u als u 's avonds, 's nachts of in het weekend met spoed huisartsenzorg nodig heeft, bellen naar de Huisartsenpost Zoetermeer. Hier werken de Zoetermeerse huisartsen en triagisten in wisselende diensten om buiten kantoortijden acute huisartsenzorg te kunnen bieden.

De Huisartsenpost is er voor álle patiënten in Zoetermeer die buiten kantooruren met spoed huisartsenzorg nodig hebben. Het gaat om vragen en klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag of na het weekend. Heeft u een klacht of vraag die niet spoedeisend is, bel dan niet. Zo kan de Huisartsenpost bereikbaar blijven voor echte spoedvragen. 

Als u zich zorgen maakt, kunt u eerst op Thuisarts.nl kijken of gebruikmaken van 'Moet ik naar de dokter?'. Dit is een korte vragenlijst die u kunt invullen als u inlogt op mijngezondheid.net, in de app MedGemak of op de webpagina spoed. U krijgt daar betrouwbare informatie over heel veel klachten en aandoeningen met een advies wat te doen. 

 

Foto van lege behandelkamer op de huisartsenpost