Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Hulp nodig voor bewijs om te reizen?
Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app voor een bewijs om te reizen? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Andere vragen over de Coronacheck?
Heeft u andere vragen over de Coronacheck of heeft u hulp nodig bij het gebruik van de site of de app? Bel dan de helpdesk op nummer 0800-1421 (gratis). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen: helpdesk@coronacheck.nl

Geen vaccinatiebewijs kunnen vinden?
Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door uw huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kan uw huisarts u mogelijk helpen.

Stuurt u uw huisarts dan een bericht, bij voorkeur via Mijngezondheid.net en geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Als blijkt dat uw huisarts u wel een vaccinatiebewijs kan geven, dan stuurt hij of zij dat naar u toe. Het heeft geen zin om de praktijk hierover te bellen.

Meer informatie?
Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen. Op deze website staat ook een oplossing voor de meest gestelde vragen.

terug naar home